Сениорите и јуниорите во Струга ќе ја темпираат формата пред Балканските првенства

Пеколните температури дополнително ја загреваат атмосферата помеѓу најдобрите македонски џудисти во сениорска и јуниорска категорија кои ги продолжуваат подготовките за…

Џудистите од Сеишн ќе го пошумуваат атарот на манастирот Света Петка во село Лениште

Во заедничка акција за пошумување во атарот на манастирот Света Петка во с.Лениште, Прилеп членовите на Интернационална Полициска Асоцијација Македонија,…