Даниел Уневски

„Климатски шампион“ – нов онлајн предизвик за сите џудисти од целиот свет

„Климатски шампион“ е насловот на најновиот онлајн предизвик кој деновиве официјално го најави претседателот на Интернационалната џудо федерација, господинот Мариус…

Згрозени сме од информациите за злоставување на малолетнички, очекуваме брзо разрешување на случајот

Во врска со последните случувања поврзани со обвинувањата за злоставување малолетнички од тренер по џудо, згрозени сме од информациите во…