џудо

Сениорите и јуниорите во Струга ќе ја темпираат формата пред Балканските првенства

Пеколните температури дополнително ја загреваат атмосферата помеѓу најдобрите македонски џудисти во сениорска и јуниорска категорија кои ги продолжуваат подготовките за…