Month: м.г

„Климатски шампион“ – нов онлајн предизвик за сите џудисти од целиот свет

„Климатски шампион“ е насловот на најновиот онлајн предизвик кој деновиве официјално го најави претседателот на Интернационалната џудо федерација, господинот Мариус…