Извештаи за користење на средствата за даночно ослободување на клубови

Џудо федерацијата на Северна Македонија согласно со одредбите ви доставува извештаи за следните џудо клубови:

2021 година

 1. Џудо клуб Работнички
 2. Џудо клуб Миоки
 3. Џудо клуб Пролетер
 4. Џудо клуб Кожувчанка
 5. Џудо клуб Пелистер
 6. Џудо клуб Гладијатор 2016
 7. Џудо клуб Рудар
 8. Џудо клуб Преспа
 9. Џудо клуб Санкаку
 10. Џудо клуб Сеишин
 11. Џудо клуб Мастер
 12. Џудо клуб Дрим
 13. Џудо клуб Сенсеи
 14. Џудо клуб Ипон

2020 година

 1. Џудо клуб Работнички
 2. Џудо клуб Миоки
 3. Џудо клуб Пролетер
 4. Џудо клуб Кожувчанка
 5. Џудо клуб Пелистер
 6. Џудо клуб Гладијатор 2016
 7. Џудо клуб Рудар
 8. Џудо клуб Преспа
 9. Џудо клуб Санкаку
 10. Џудо клуб Сеишин
 11. Џудо клуб Мастер
 12. Џудо клуб Дрим
 13. Џудо клуб Сенсеи
 14. Џудо клуб Ипон

2019 година

 1. Џудо Клуб Преспа
 2. Џудо Клуб Дрим
 3. Џудо Клуб Мастер
 4. Џудо Клуб Кожувчанка
 5. Џудо Клуб Пелистер
 6. Џудо Клуб Миоки
 7. Џудо Клуб Гладијатор
 8. Џудо Клуб Пролетер
 9. Џудо Клуб Сенсеи
 10. Џудо Клуб Ипон
 11. Џудо Клуб Санкаку
 12. Џудо Клуб Сеишин