Ванчо Стојмиловски

Извршниот одбор едногласно ги избра селекторите и го комплетираше стручниот совет

Согласно предлогот на спортскиот директор на џудо федерацијата, Ѓорѓи Стојанов и позитивното мислење на стручниот совет, Извршниот одбор по електронски…

Видео: Ѓорѓи Стојанов: Работиме на отворање на десет нови џудо школи во повеќе градови

Спортскиот директор на џудо федерацијата, Ѓорѓи Стојанов утринава гостуваше во емисијата Утрински брифинг. Меѓу другото, Стојанов зборуваше за афирмацијата на…