Можност за џудистите продуктивно да го искористат времето

Во овој период на неизвесност, Интернациналниот олимписки комитет (IOC) и Airbnb ги лансираат Airbnb Olympian и Paralympian Online Experience, давајќи им на спортистите можност да заработат пари, да направат продуктивно користење на своето време и да ги подобрат своите деловни и комуникациски вештини преку поврзување со луѓе од целиот свет.

Џудистите кои се заинтересирани за оваа иницијатива можат да се регистрираат на следниот линк:  Athlete 365

Џудистите кои сакаат да учествуваат можат да ги запознаат со џудо спортот, сите почетници или гости без претходно искуство, истовремено промовирајќи ги џудото и неговите вредности.

Дополнителни информации во врска со иницијативата може да се добијат од приложениот документ:

OLYMPIAN & PARALYMPIAN EXPERIENCES WITH THE IOC & AIRBNB

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *