Извршниот одбор на џудо федерацијата на својата последна седница ги усвои правилниците за работа на стручниот совет на џудо федерацијата и за џудо-репрезентациите.

Правилникот за работа на стручниот совет на џудо федерацијата и правилникот за џудо-репрезентациите може да се разгледаат на следните линкови:

Правилник за работа на стручниот совет на џудо

Правилник за џудо-репрезентациите

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *