Меѓународната џудо федерација (IJF) лансираше мрежна платформа, IJF FIT, со цел на целата џудо заедница да понуди можност да тренираат, да влезат во форма и да се предизвикуваат на сите нивоа.

IJF FIT се состои од низа динамични и оригинални фитнес предизвици изведени од шампиони во џудо, поттикнувајќи ги сите спортисти да учествуваат и да се натпреваруваат со себе, со пријателите или со спортистите на сите возрасти ширум целиот свет.

 

Платформата можете да ја најдете на следниот линк:
ARE YOU JUDO FIT?

Ве замолуваме да ја промовирате оваа здрава иницијатива во рамките на вашите џудо клубови, со што ве повикуваме сите активно да се вклучите и да се натпреварувате.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *