админ

Повик за пријавување на конкурсот на Агенцијата за млади и спорт за добивање стипендија за спортист – спортска надеж

Спортисти – џудо натпреварувачи, поведени од начелото на транспарентност во работењето ,  ве известувамe и воедно ве покануваме да аплицирате…