Aлатка за видео анализа и колекција на видеа за едукација „IJF Video“

Во моментов, ние како Комисија за едукација и лиценцирање на џудо тренери ги анализираме проектите на EJU и IJF со цел да видиме што може да се подобри, промени, за да се олесни работата на тренерот.

Целта е да им помогнеме на нашите тренери во џудо, да се едуцираат и преку гледање на видео презентации, видео анализи, видео записи од натпревари и видео тренинзи од висок ранг.

Денес ви испраќаме информација за да се запознаете со оваа алатка за видео анализа и колекција на видеа за едукација, ви предлагаме да започнете со користење на апликација „IJF Video“, за која се надеваме дека ќе биде од големо значење за вас во иднина.

Аликацијата можете да ја најдете на:

https://play.google.com/store

https://www.apple.com/ios/app-store/

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *