Извршниот одбор на Џудо федерацијата на Северна Македонија ја усвои ранг листата за категоријата спортист – спортска надеж.

Оваа листа веќе е доставена до архивата на Агенцијата за млади и спорт.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *