Мрежна платформа за тренирање на Меѓународната џудо федерација

Меѓународната џудо федерација (IJF) лансираше мрежна платформа, IJF FIT, со цел на целата џудо заедница да понуди можност да тренираат, да влезат во форма и да се предизвикуваат на сите нивоа.

IJF FIT се состои од низа динамични и оригинални фитнес предизвици изведени од шампиони во џудо, поттикнувајќи ги сите спортисти да учествуваат и да се натпреваруваат со себе, со пријателите или со спортистите на сите возрасти ширум целиот свет.

Платформата можете да ја најдете на следниот линк:
ARE YOU JUDO FIT?

Ве замолуваме да ја промовирате оваа здрава иницијатива во рамките на вашите џудо клубови, со што ве повикуваме сите активно да се вклучите и да се натпреварувате.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *