Конкурс за технички организатори на Државните првенства во 2019 година

Овде може да се види конкурсот за технички организатори на Државните првенства во 2019 година:

конкурс

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *