Известување од ДАН комисијата

Согласно усвоениот план и програма за работа на Дан комисијата ве известуваме дека полагањето за 1 КЈУ и 1 ДАН појаси ќе се одржи на 26.01.2019 година (сабота) во 12.00 часот во спортската сала на ЏК „Пелистер“, со адреса на улица „Стевче Патако“ бб – Битола.

1. Пријавите за полагање за 1 КЈУ и 1 ДАН појаси да се испраќаат во електронска форма (пополнета пријава за полагање за 1 КЈУ или 1 ДАН појаси) на адресата на ЏФМ – office@judo.org.mk најдоцна до 23.01.2019 година (среда).

2. Уплатата за полагање за овој вид појаси кандидатите треба да ја извршат на жиро сметка на ЏФМ – најдоцна до 25.01.2019 година (петок).

Напомена: Кандидатите со себе да носат копија од извршената уплата.
Уплата на лице место не е дозволена и нема да бидат примани финансиски средства на лице место.

Уплата за полагање за 1 КЈУ е во висина од 1.500 денари
Уплата за полагање за 1 ДАН е во висина од 3.000 денари
Секој кандидат уплата може да изврши на:
Назив: Џудо федерација на Македонија Ж-ска: 300000000567389 Назнака: Дан комисија – за полагање на појаси

Известување од ДАН – Комисија 10.01.2019

Програма за полагање ДАН

Пријава за полагање ДАН

Програма за полагање KJY

Пријава за полагање KJU

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *