Доделени ваучерите во ЏК „Сеишин“

По добивањето на ваучерите од Агенцијата за млади и спорт, во понеделникот на 17. февруари, ЏК „Сеишин“ истите им ги подели на своите членови.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *