В недела, 15 март во салата ДТВ „Партизан“ во Кавадарци ќе се одржи Државното џудо првенство за помлади пионери и пионерки и за јуниори и јуниорки.

Организатор на првенството е Џудо федерацијата, со техничка поддршка од ЏК „Кожувчанка“ од Кавадарци.

Пропозиции за Државното првенство за помлади пионери-ки 2020

Пропозиции за Државното првенство за јуниори-ки 2020

Пријава за помлади пионерки

Пријава за помлади пионери

Пријава за јуниорки

Пријава за јуниори

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *