Правила за учество на државни првенства и турнири и календар на ЏФМ за 2019

Календар на натпревари на ЏФМ за 2019 година

ПРАВИЛА ЗА УЧЕСТВО НА НАТПРЕВАРИ ВО 2019

План и програма на ЏФМ за 2019 година

Финансиски план и програма за 2019 година

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *