Семинар за обновување на судиски и тренерски лиценци за 2020 година

В сабота и недела , 25 и 26 јануари 2020 г. во Прилеп ќе се одржи семинар за обновување на судиските и тренерските лиценци за тековната година.

Семинарот ќе биде спроведен од страна на членовите на Комисијата за едукација и лиценцирање на тренери и од членовите на Судиската комисија при ЏФСМ. На семинарот како предавач е поканет и интернационалниот џудо судија Светозар Отиќ.

Поканата за пријавување и учество на заинтересираните може да се види овде: ПОКАНА ЗА СЕМИНАР ЗА ОБНОВУВАЊЕ НА СУДИСКИ И ТРЕНЕРСКИ ЛИЦЕНЦИ ЗА 2020 ГОД.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *