ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА УЧЕСТВО НА МЕЃУНАРОДНИОТ ТУРНИР „ПРИЛЕП ОПЕН 2018“

Меѓународниот турнир „ПРИЛЕП ОПЕН – 2018“ ќе се одржи на 21.10.2018 во Прилеп, во организација на џудо клубот „Пролетер“.

Се замолуваат клубовите да го испочитуваат крајниот рок за електронско пријавување на натпреварувачите – 17.10.2018 г., како и сатницата за пристигнување  – 08,00 ч. Официјално мерење пред натпреварот  е 08,30-09,30 ч.

Клубовите кои ќе земат учество на тренинг кампот во истите листи да ги пријават своите натпреварувачи со назначена возраст и килограми.

-Програма на меѓународниот турнир „Прилеп опен 2018“

-Пријава во машка конкуренција

-Пријава во женска конкуренција

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *