ВАУЧЕР – 2020 година и Барање за користење на средства од даночно ослободување по Законот за данок на добивка

Џудо федерацијата на Македонија информира за можноста да се искористи ВАУЧЕР за 2020 година и Барање за користење на средства од даночно ослободување по Законот за данок на добивка.

Во прилог на оваа информација се наоѓаат дописот и барањата за екипите и поединците.

– Допис за Ваучер – 2020 година

– Барање за користење на средства од даночно ослободување за клуб

– Барање за користење на средства од даночно ослободување за спортист

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *